Erbjuder:

Träning utomhus året om, i alla väder som stärker dig och ditt välbefinnande.


Träningssugen?

Naturligt Vis, med Ut och In!

söndag 26 augusti 2012

Utvärdering av vecka 34

Veckan då SMHI hade hyrt in praktikanter, eller bara lottat om vilket väder de skulle rapportera om ut till allmänheten. För mig gjorde det dock ingenting då de hade påstått att det skulle regna hela veckan, men det har det verkligen inte gjort! Har haft så tur med vädret under mina pass.

Höjdpunkten på veckan var måndagens Crossnaturepass, riktigt roligt pass med många träningssugna och positiva deltagare. Fick även möjligheten att genomföra UteFysiken för första gången, alltid skoj att testa ett nytt pass! Blev dock kanske lite väl inspirerad av alla underbara, träningssugna människor som var med på passen i måndags, var involverad i varje övning som gjordes så träningsvärken efter måndagens båda pass var brutal. Lagom till träningsvärken från måndagens pass hade försvunnit fick jag ny träningsvärk av torsdagens MaPatoningpass, underbart!

Har, under veckan även fått tid till att sätta upp reklam om företaget på olika platser i Kållereds centrum samt delat ut mer reklamlappar i postlådorna på Kållereds östra sida. Nu återstår bara att vänta och se om någon mer känner sig sugen att träna med mig.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar