Erbjuder:

Träning utomhus året om, i alla väder som stärker dig och ditt välbefinnande.


Träningssugen?

Naturligt Vis, med Ut och In!

fredag 24 augusti 2012

Dagens tips. Nr 22.

Det finns självklart flera orsaker till varför huden inte ser så fräsch ut som man man önskar att den skulle göra. Som att man sover för lite, dricker för lite vatten, har för många problem. Jag tänkte dock fokusera och gå lite djupare in på ytterligare två punkter; motion och frisk luft.

Motion:
All motion är en skönhetskur för huden. Motion ökar blodcirkulationen i kroppen - ända ut i de små blodådrorna. Den ökade blodgenomströmningen främjar hudens självreparation och ger huden en friskare kulör. Samtidigt gör motion så att kroppen ökar utsöndringen av välbefinnandeämnen som endorfiner. När du mår bra och trivs, ser du också bra ut.

Frisk luft:
Hud som vistas större delen av dygnet inomhus blir blek, grå och trist. Frisk luft och syre har en, i det närmaste magisk inverkan på huden. Huden får en fräsch kulör, den känns stramare och grånader eller svarta ringar under ögonen minimeras. Glöm dock inte solskydd när det är soligt ute.

Tänk då att kunna kombinera detta; motion och utomhusvistelse, det måste ju vara hur optimalt som helst. Precis vad Ut och In erbjuder, kom och träna med Ut och In och bli vackrare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar